Untitled-1

FITNESS

Untitled-1

CROSSFIT

Untitled-1

AEROBI

Untitlvved-1

TRAINER PERSONAL

Palestra

Fitness First Tirana

Palestra jonë është krijuar, duke menduar deri në detaje, për t’ju dhënë motivimin e nevojshëm dhe per te arritur rezultatin e dëshiruar në përmirësimin e vazhdueshëm të mënyrës tuaj të jetesës.

Regjistrohuni tani !

Përfitoni nga super oferta jonë e cila është e vlefshme deri ne daten 8 Mars. Me motivimin dhe entuziazmin e duhur të trajnerëve tanë, çdo gjë është e mundur për trupin tuaj!

KLASAT TONA

PERFITONI NGA OFERTAT TONA !

Fitness

Fitness

Aerobi

 • CrossFit & Spinning :

  Falas

 • Sauna 2x

  Jave

Fitness

Fitness

Aerobi

 • CrossFit & Spinning :

  Falas

 • Sauna 2x

  Jave

Fitness

Fitness

Aerobi

 • CrossFit & Spinning :

  Falas

 • Sauna 2x

  Jave